,

Msjbox.. will connect you

Saturday, March 21 Leave a Comment

Kepada warga Msjbox,

Aku minta maaf sebab lambat. Ni pun baru lepas demam 2 hari. Semua kerja sudah tertangguh. Dan hari ini, kesemua baju tersebut sudah berada di rumah aku.






Tentatif Baru:
23 Mac - mula pos baju ikut alamat untuk yang dah full payment sahaja.

Harap-harap baju sampai dengan selamat nya yer.

  • Nota 1: Baju akan di pos jika dah buat full payment sahaja. Kalau rasa belum hantar alamat rumah, sila lah berbuat demikian. Kalau tak, lambat la dapat baju.. hehe
  • Nota 2: Untuk ambil sendiri, bayaran penuh boleh dibuat sewaktu ambil baju tersebut.

Tempat Ambil Sendiri:
  • #1: Jom ke Mini Gathering di Melaka pada 28 Mac 2009 2PM, kat depan kota Melaka tu aja.
  • #2: Jemput la datang ke rumah pada Ahad 22 Mac 2009, 2PM-6PM (Tertakluk kepada perubahan)
  • #3: Memang kena datang ambil sendiri jugak sekitar Sri Gombak (Giant). Sms/Call 013-242 8605 (Junaidix) dulu yer. hehe

1 comments »

  • zool ligakampung said:  

    Er kota Melaka?? Mahkota Parade ke??
    Boleh gak turun.. Kalau bukan pengguna msj box boleh join??