Google Android Prototype

Tuesday, February 12 Leave a Comment



Sekali imbas macam Nokia E61, tapi ekceli bukan! Ini adalah the next Google Android nyer mobile phone. Google Android ni sebenarnya software jer macam Symbian, tapi Android ni open source dan free. Tapi jangan harap nak dapat henpon tu free melainkan orang kasi free sebagai hadiah! hehe..

p/s: meby tahun 2009 baru masuk malaysia henpon macam nih!

6 comments »

  • meera said:  

    cam best je henpon tu...
    ada masa lg ni nak kumpul duit nak beli :D

  • JUNAIDIX said:  

    meera,
    kalo sampai kat sini, musti harga jadi ribu-ribu gak..

  • Azhar Ahmad said:  

    Woahhhh kalau macam symbian, maksudnya Google Andoid adalah OS lah... Fuooooy

  • JUNAIDIX said:  

    azhar,
    android tu mmg os pun :) hehe

  • Reez said:  

    First time dengar Google nak keluarkan henpon/gadget...

    :D

    Saiz tu, besar cam tu ke? Ape special Android ni kalau nak dibandingkan dengan jenama henpon sedia ada skarang???

    :D

  • JUNAIDIX said:  

    reez,
    konon2 nyer opensource la android tu dan sepatutnya dia akan menjadi smartphone murah la.. tp pd pendapat aku, kalo dah os free orang akan amik keuntungan lebeh lar..