Travel Fair

Friday, February 15 Leave a Comment



Kepada sesiapa yang nak pegi melancong kat memaner, so boleh la try beli tiket time MAS Travel Fair nih.. boleh beli online jugak.

Info : MAS Travel Fair

1 comments »

  • Reez said:  

    A'ah...

    Maklumat lanjut, kalau kat KL dia orang buat kat KL Convention Centre... Aku rasa musti tempat tu penuh bangat!... Sampai tak muat sebab seingat aku, ade gak tiket MAS yang ditawarkan jauh lebih murah dari ape yang kita sangka kan...

    Aku pergi hari Jemaat kot... Kalau ramai orang, aku beli online; macam aku beli DELL kaler2 aku ni masa PC Fair December lepas...

    :D

    Thanks for the info!...