Kalerful Dell

Thursday, July 12 Leave a Comment

Oleh sebab laptop aku yang sekarang dah "kong", maka tadik dengan tak semena-mena aku pegi la ushar kat website dell.com.my, nak tengok harga. so kalo korang berminat giler ngan laptop kaler2 nih, harga dari RM2100 keatas! lagi banyak spec, lagi naik la harga :)

boleh tahan :p hehe

4 comments »

  • chii said:  

    blk aritu ada gak dpt brochure pasal laptop ni..lawa ar kaler2 tu..cam nk yg biru tu je..

  • Carneyz said:  

    biasa aa... kaler2 lagi best! muahaha! erm... nak kaler pink tu bley tak? tapi suka warna biru gak. Hmm... tp kaler merah tu nampak seksi plak. amik sumer kaler la! :p

  • Reez said:  

    Amacam?

    Dah tukar dah screen laptop ko? Ke ko beli baru terus?

    :D

  • ikoko said:  

    tapi DELL berat sangat la..

    atau diorang dah ringankan diorang nye laptop nieh?