Love is Cinta

Tuesday, July 17 Leave a Comment

Isnin: 
"Abang sayang saya tak?"

"Sayaang awak.."


Selasa:
"Abang sayang saya tak?"

"Sayaaaang awak.."


Rabu:
"Abang sayang saya tak?"

"Sayaaaaaang awak.."


Khamis:
"Abang sayang saya tak?"

"Sayaaang awak.."


Jumaat:
"Abang sayang saya tak?"

"Sayaaaang awak.. Kenapa orang perempuan suka tanya soklan cenggitu setiap hari?"

"Sebab suke!"

"Kalo macam tu.. Abang saaaaaayaaaaang awak! Dah. Itu untuk stok seminggu!"

"Itu untuk stok seminggu. Kalo setahun pulak?"

"Ok.. Abang saaayaaaang awak! Dah. Itu untuk stok setahun"


Sabtu:
"Abang sayang saya tak..?"

"Bukan dah ada stok untuk seminggu ker?"

"Memang la tu untuk stok setahun. Tapi nak abang ulang lagik"

"Sayaaaang awak. Itu untuk stok 2008!"

"hehe.."

10 comments »

  • Reez said:  

    Heheheeeeeeee....

    Biaselah tu... Nak senang, rekod aje.. Pastu, bila si dia tanya, play aje... Pastu senyum...

    Skarang dunia dah canggih, macam2 cara boleh gunakan untuk mengungkapkan rasa sayang...

    Take care!

  • WaWa said:  

    lerr.. kalo rekod & play je, x best la weh.. hoho.

  • rasso said:  

    sayang orang yang dah kawen laen sikit kot...

    sayang orang yang tak kawen-kawen lagi... juge laen.. hahaha...

    auranye jer laen kot :P

  • faisal said:  

    aahahahahahaa, same je mcm aku jun...:)

  • Carneyz said:  

    Abang sayang saya tak? Hehe.

  • JUNAIDIX said:  

    reez,
    kalo nak rekod kat hp tu masalah gak.. nak kena beli hp baru yang bley rekod la pulek :p hehe

    wawa,
    tak best eh rekod? nak kena live gak la? :D hehe

    rasso,
    sama jer.. tapi aura nyer lain sket :D hehe

    faisal,
    sabar je la kiter :p hehe

    carneyz,
    Abang saaaayaaang awak. Dah. tu untuk stok 2009! :D hehehe

  • izali said:  

    pompuan sayang dengan luahan dan kata2. lelaki sayang dengan perbuatan, belaian, tindakan....err apa aku melalut nih?? hehe

  • jepun said:  

    sayang disayang tersayang sayang menyayang kesayangan macam2 sayang semuanya sayang .... sayang sayang sayang sayang sayang ..... hehehehe

  • sebol said:  

    memang macam tu.
    Takde ke robot khas untuk kita send "Saya sayang awak" kat bini kita kalau dia guna msjbox.

  • Fath said:  

    haha! kelakar pun ada :P