Friendster popular di Malaysia

Thursday, July 5 Leave a Comment

"But the main reason why they are flocking to the site is because of the large database3.1 million — of profiles from Malaysia. They are there because all their friends are" - NST

isk.. isk.. tu dah dekat nak 12% dari penduduk Malaysia ada profail kat Friendster termasuk la aku jugek :p

Tapi sekarang nih aku kadang-kadang jer masuk kat friendster tuh.

4 comments »

  • Adreen said:  

    haa klu dah ade prenster tu bak ler email aku nak add :D

  • JUNAIDIX said:  

    adreen,
    email aku ader kat about me tu la :D

  • Reez said:  

    Jun...

    Ko rase, Msjbox boleh jadi macam tu tak satu masa nanti???

    (Saje tanye soklan nih..) :)

  • JUNAIDIX said:  

    reez,
    entah la.. tak sure.. tengok la lepas 5 tahun akan datang :)