Apple iPhone

Wednesday, July 4 Leave a Comment

Apple iPhone

Bila aku dah tengok demo henpon nih (link), terasa sekarang jugak aku nak sebijik! Tapi malangnya phone nih masih lama lagik nak masuk Malaysia ini.. Kalau dah sampai kat sini konpem harganya dalam lingkungan RM2000 kot.

Tapi memang cool gilers la gadget nih! nak satu.. nak satu.. nak satu! hehe

4 comments »

  • rasso said:  

    Nak satu gak...
    E-siries demo tue jual kat kawan...
    hahhahaa

  • JUNAIDIX said:  

    rasso, aku nak tunggu version 3G keluar :D hehe

  • rasso said:  

    hohoho...
    jual murah oKe...

  • Reez said:  

    Yang ni takde 3G kan?

    Kalau takde, aku x berminat...
    Heheheeeee...

    Tak dinafikan, bentuk memang cantik! Well, Apple la katakan... Always came out with unique shape... Cuma specs, I think I better go for Nokia or others (phone function) sebab ape yang ade dalam iPhone ni, memang ade pada Nokia.. Cuma kelebihan iPhone is because of its media capability(I think)...