Weekend Breakaway!

Monday, June 25 Leave a Comment

Minggu ni memang terasa lepak dengan best. Ini sumer isteri terchenta nyer program. Dia kata ada promo yang agak murah untuk 2H1M kat Sri Pasific kat PWTC. So dia dengan penuh bersemangat pun booking la.

Sabtu, lepas kitaorang kemas-kemas rumah, then kitaorang pun pegi la checkin kat hotel tu. So korang boleh tengok sendiri lah bilik promosi yang standard ini.

Bilik Standard

Plasma TV

Sofa & balkoni

Bilik Air

Sepatutnya time kitaorang check-in, dah terhidang se basket buah.. complimentary hotel.. tapi malangnya tak ader. jenuh la pulek telepon 2-3 kali nak mintak buah tu! Bila dah dapat.. terasa sungguh kuciwa!

Fruits Basket? Tak der basket pun.

Itu ke yang diaorang kata "fruits basket".. yang aku nampak fruits plate jer! adeih la .. tak mengapa lah.. aku ngap saja buah-buah itu semua. hehe

p/s: syok gak lepak sekali-sekala kat hotel walaupun dah tau tahap kepokaian poket ini.. :p

3 comments »

  • izali said:  

    mcm besh jerk...baper hinggit per nite??

  • Reez said:  

    Ermm..

    Soklan aku sama mcm Izali... Brape hengget satu malam?

    Memang hampeh betul kalau dah itu aje yang dia bagi... Bleh complaint nih...

    :)

    Anyway, if you're happy, then OKlah... Tapi certain hotel, promotion memang gempak giler, tapi bila dan engage service, lain pulak ceritanya...

    Selamat bergumbira..

    :)

  • faisal said:  

    akupun same jun, brape hinggit hotel nih...bestnye..