Error Fixed! Trial Account Avatar

Tuesday, June 26 Leave a Comment

Problem ni aku pun baru perasan sebab Syasya nyer trial akaun tu tak boleh pakai avatar. Ekceli setiap trial akaun boleh pakai semua function yang ada kat dalam Msjbox tu. Cuma setting untuk "Enable" avatar kat Trial Account terlupa nak letak. my mistake! :p

So sekarang problem ni dah disetelkan tadik. Dan semua pengguna-pengguna Trial akaun Msjbox tu dah boleh test avatar masing-masing :)

Sekiranya ada problem lain, korang just sms/call or letak mesej kat Msjbox tu supaya aku dapat trace problem tu dan betulkan. :)

Sekali lagik, sorry sebab problem yang aku sendiri tak perasan. hehe

1 comments »

  • Reez said:  

    Ermm...

    Kalau pakai Trial Version, brape lama leh tahan?

    P/s:-
    Saje aku tanye soklan ni... Heheheeeee....

    Baguih masalah ni dah settle.. Harap2 semua user Msjbox gumbira dengan service yang diberikan dan seterusnye mereka akan subscribe Msjbox sebagai platform untuk pelawat tinggalkan pesanan...

    Majulah Msjbox!!! (Waduhhh... tetibe aje bersemangat)

    :)