Projek Mega: Baju Msjbox

Sunday, June 3 Leave a Comment

Gambar: Contoh Logo Msjbox

Macam yang korang dah baca kat website Msjbox, sekarang ni tengah dalam proses untuk pembikinan baju t-shirt rasmi berlogo untuk geng-geng Msjbox.

Malam semalam aku dah draf logo tu. So, korang boleh tengok sendiri rupa logo yang akan dijahit pada baju yang bewarna hitam yang aku order satu sebagai sample semalam. Sample akan siap paling cepat Selasa. Rabu/Khamis aku posting kat sini dan kos pembikinan sekali. :)

Aku tau korang tak bley nak komen selagi korang tak tengok hasilnya kan? hehe.. so kena tunggu la sample siap baru boleh komen pasal baju, kain, dsb..

p/s: Gambar tersebut hanya sebagai gambaran sahaja. Hasil jahitan meby berlainan sikit kot.

1 comments »

  • jebat said:  

    baju kaler oren kan....brape kos jahit?