3G Reliability?

Wednesday, March 14 Leave a Comment

malam ni malam yang sungguh hampeh.. maner tak nyer 3G nyer internet connection ter-kedek-kedek.. waduh2! cam guna dial-up connection jer rasanya.. asyik-asyik "PAGE NOT FOUND" grrrr... bayar dah la mahal lak tu...

time memula connect ahad lepas punyer la laju.. smoooooooth jer time guna internet. tp entah mcm mana, malam ni 3g nyer internet cam hampes! adeih lagi.. huhu..

ingatkan bila guna 3G, sumer nya best! sana-sini promote 3G. tapi tahap 3G masih lagi lembab. tak kan la sebab kena tiup angin sikit signal jatuh tanah kot.. tak patut.. tak patut..

p/s: tgh sabar lagi nih..

2 comments »

  • hayad said:  

    laa...ye ker? baru nk aktifkan 3g...

  • faisal said:  

    ihihihi...ko acces guna laptop ke jun? kita punye iklan 3g lebih sudu dari kuah sbnarnya..:) mmg masih peringkat awl lagi..aku tak pastila tapi kat tpt aku line stabil lagila guna laptop..guna hp mmg hampas..tapi skali aku surf tu mungkin ada skali down..tapi aku rase normal kot..