Streamyx Down kejap

Wednesday, January 25 Leave a Comment

Dalam tengah2 aku nak online tadik, sekali streamyx aku kena suspend daaa! memang saspen aku dibuat nyer. Aku ingatkan modem aku rosak ke ape ke.. sekali bila aku tepon, ruper nyer bila aku dah 3 bulan tak bayar! (buat2 tak tau jer tanyer tadik :P hehe)

And kalo nak online, aku kena bayar la 70% dari bil tu sumer.. maka dengan tak iklas nyer aku bayar la guner maybank2u pas tu call diaorang balik cakap dah bayar. so bleh la aku memblog nih.. huhu.. sedeh plak..

p/s: sesaper yg guner streamyx, bayar dulu sebelum pakai! hehe

1 comments »

  • moneirah said:  

    wei..maka dirik dah jadi junaidix internasional...wei...haha...lucu juak ko tok jun...rasa belair mata nak mbayar, nak??/