, ,

Kenduri Acai, Banting

Sunday, April 19 Leave a Comment

Hari ni sempat lah jugak aku & isteri terchenta pergi ke kenduri Acai di Banting. Acai ni kira warga Msjbox gak dulu. Memula kenduri tu kat rumah dia, tapi di tukar tempat di taman murni. Jauh sikit dari rumah dia. Rumah acai banjir..


Ni kat depan rumah sewa Acai lah kiranya.


Jumpa dengan Haris (betui ke? luper aar.. hehe) . Kekawan Msjbox jugak. lupa dah url blog dia nih.. hehe


macam biasa, kalau time kita sampai mesti orang dok sebuk dah kemas-kemas meja semua. time kenduri Aida dulu pun samer gak. hehe.


bergambar dengan pengantin sebelum balik.

Selamat pengantin baru untuk Acai. Semoga berbahagia selamanya.

1 comments »

  • Reez said:  

    Salam...

    Ko Jun, nama aku pun ko leh lupa... Heheheheeee...

    Selamat pengantin baru gak buat Acai & isterinya, Hafizah...