Msjbox tshirt update

Saturday, February 21 Leave a Comment

#1: Pricing
Design tshirt Msjbox 2009 dah dihantar ke kedai printing. Dah cuba minta diskaun, tapi harga hanya dapat dikurangkan jika lebih 100 helai. Aku minta maaf banyak-banyak.

#2: Letak nama, url blog
Kepada sesiapa yang berhajat untuk meletak nickname dan url blog atas baju, extra RM5 dikenakan. Jika nickname sahaja ataublogurl sahaja extra RM3 sehelai. Tarikh akhir, 27 Feb 2009. Tapi nak letak belah mana eh? idea please.. hehe. Saiz nama & url lebih kurang 4 inci lebar x 1 inci atas baju nanti. jangan panjang sangat la nickname tu.

#3. Last minit tshirt order
Sesiapa yang ingin untuk membuat tempahan last minit, anda boleh berbuat demikian. Sila hantar maklumat pesanan dan juga deposit sebelum 27 Feb 2009 10PM. Lepas tarikh ni, nak tambah order kena at least 30 helai baru boleh buat. Tapi harga mungkin lagi mahal.

3 comments »

  • aman said:  

    adoi..
    tak sempat nak tempah satu..
    huaaa...

  • Junaidix said:  

    aman,
    sempat lagi.. last minit order smp 27 feb 2009 :)

  • romzi seli said:  

    aku rasa, nice; nama di depan... ala2 macam nama corporate lah tek di dada kiri or kanan... url di belakang atas... centre...