kitaran siang malam

Wednesday, January 21 Leave a Comment

bila isteri tiada dirumah - apa suami buat?

rutin harian si suami akan kembali menjadi satu kitaran kehidupan yang sungguh luar biasa ketika ketiadaan isteri dirumah.

bangun pagi, mandi, gosok gigi, pakai baju. dah 100% siap untuk bertugas seperti biasa. tapi sebelum itu :-


si suami terus online seolah-olah pejabat dia dirumah

setelah seharian di pejabat, si suami kembali ke rumah untuk berehat sambil makan malam yang sungguh istimewa


kacang cap tangan menjadi pilihan!

keletihan si suami menjalani kehidupan seharian sering memaksa dia untuk membuat keputusan drastik untuk melelapkan mata


pilihan tepat

begitulah keadaan yang sungguh luar biasa untuk si suami ini.

p/s: sila baca senarai episod lepas "bila isteri tiada dirumah"

4 comments »

  • CM said:  

    salah turutan tu.. patutnya: bangun pagi, gosok gigi, mandi, pakai baju... bukannya: bangun pagi, mandi, gosok gigi, pakai baju... hehehe.. awatlaaaa :D

  • Junaidix said:  

    CM,
    bila isteri tiada dirumah, suami main ikut suka jer.. hehe

  • cemut said:  

    hahahahaha :)) cian tol .. tp bagus ni..isteri xde laki xkua menggedik :p

  • topek said:  

    boss, topek ada satu cadangan yg ingin dikongsikan... apa kata, website rasmi msjbox tu, boss tukar ke platform Joomla... joomla ni byk kelebihan. siap ada forum.