semangat camping

Tuesday, December 2 Leave a Comment

sajer nak letak kat sini memory kayu reput semasa camping di pd bulan februari lepas. dulu anjuran shai untuk msjbox family day 2008


me & isteri terchenta

so, next ialah camping di selatan tanah air. aktiviti camping ni memang la syok selain dari aktiviti goyang khemah boleh juga bbq.



kepada yang belum tahu lagi, msjbox sekali lagi akan bercamping beramai-ramai di johor sempena cuti sekolah. update terbaru di blog kasawari dah ada 16 buah khemah bersedia untuk lawan goyang. hehe

selain tu, tak ketinggalan bbq tu memang wajib ada. cuma oleh sebab jauh amik pakej lagi afdhal dari nak buat sendiri macam kat pd aritu.

masih lagi terbuka kepada semua individu dan keluarga. kawan-kawan pun boleh juge. cuma kos penglibatan tu sendiri-sendiri lah.

info aktiviti camping
lokasi: mutiara motor resort, sedili johor
tarikh: 27 disember 2008

info aktiviti air terjun
lokasi: air terjun, kota tinggi
tarikh: 28 disember 2008

penasihat: junaidix & shai
penganjur: lin & kasawari
pengurusan pengangkutan: retna

jom cuti-cuti

5 comments »

  • cemut said:  

    bes jugak men2 goyang kemah ek hahaha... pas goyang campak bom dlm tuh

  • ::SRISUFI:: said:  

    nak join tp tarikh dah sama ngan ari konvo para student....ermm...best nyer....tahniah

  • SiS-lin said:  

    aduh klu nk kalis goyang,nk kena bwk besi konkrit la nnti..keh333

  • Junaidix said:  

    cemut,
    bom spesis aper yang ko nak campak dlm tuh? sekali meletus *kaboom* orang dari khemah lain pun turut keluar untuk melihat tempat kejadian.. sumer stop goyang2.. hehe..

    srisufi,
    sik pa.. next year Insyallah ada gik :)

    lin,
    kena ikat kat pokok aar.. haha

  • Am said:  

    Selalu sahaja Am termiss, Am rasanya tiada di Malaysia masa tu, selamat berhibur semua ya