,

Msjbox OpenHouse 2008

Wednesday, October 15 Leave a Comment

Tahun ini aku tak dapat nak anjurkan rumah terbuka untuk korang semua sebab kesihatan isteri terchenta masih belum di tahap yang memuaskan.

Walaubagaimamapun, open house tetap dibuka untuk korang semua tapi di lokasi yang lain dan terus bergabung dengan Msjbox. hehe



Dengan ini, saya ingin menjemput semua pengguna Msjbox, bloggers, serta rakan-rakan taulan untuk datang beramai-ramai untuk makaaaaaaaaaaan di Msjbox OpenHouse 2008 (a.k.a Junaidix gak nyer lah).

Tarikh: 25 Oktober 2008 (Sabtu)
Masa: 2-6PM
Alamat: (rumah Shai nih)
Block A-3-11,Sri Baiduri Apartment, Jalan Ukay Perdana 3 , Taman Ukay Perdana, 68000 , Ampang , Selangor Darul Ehsan , Malaysia.

Cara nak pegi:
Dari MRR2, exit ke Ukay Perdana. korang akan nampak pintu gerbang Ukay Perdana.Kalau tak der, salah la tu. Then naik bukit, terus saja sampai ke Tangki Air Syabas. Masuk kiri. Then teruskan memanjat bukit tu sampai ke simpang 3. Amik kiri. Apartment tu sebelah kanan korang. hehe. Konpem kereta korang penat panjat bukit tuh! muahehehe..

P/s: hm.. tengah nak berkira2 nak buat laksa serawak nih. korang rasa perlu ke tak eh? Sila hantarkan undian anda di Undian Laksa Sarawak. hehe

Maps:

View Larger Map

3 comments »

  • aman said:  

    kalo ada duit raya, aku sedia turun..huhu

  • masviona said:  

    blogger yg xde kena mengena ngan msjbox leh ke klu nk menyelit...hahha...muka tak malu...saje tulun tnya bg pihak blogger² lain skali..ahaksss

  • JUNAIDIX said:  

    aman,
    duit raya sumer dah jadi makanan raya :) meh la datang..

    masviona,
    boleh.. tak der masalah :) datang la.. hehe