Pak Lah naik tren

Friday, August 22 Leave a Comment


Isk.. maner train tak sampai-sampai nih? dah berpeluh dahi tunggu.. tak jugak sampai-sampai!


hm.. siap borak-borak ngan penumpang. bertegur dengan jiran-jiran tetangga-lah.


adeih.. dah penat berdiri :)

p/s:
meby orang kat area serdang & klsentral serta masjid jamek tak perasan pun yang diaorang meby naik tren bersama PM! impresif kejap aku.. hehe..

psst.. tak nak try naik bas rapidkl ke... teksi ke..? hehe..

5 comments »

  • skru put3 said:  

    waahhh~~~

    pak lah naik komuter. mesti tersepit mcm dlm tin sadin.

  • JUNAIDIX said:  

    skru,
    tak kot sebab ader bodyguard! hehe

  • topek said:  

    "adeh!! kali ni jer la aku naik train ni, lepas ni x denye aku nak naik lagi. dah ler kene berdiri, sesak plak tu., uih!! serik2." kata PM

  • amai said:  

    dia belom kira kl naik monorail dr hang tuah sampai raja chulan... pic tu kira ok lagi tuh...

  • JUNAIDIX said:  

    topek,
    betuui.. betui.. hehe

    amai,
    tu aar.. kalo dia naik monorel, konpem dia tak nak naik lagi punyer!