, , ,

Weekend yang panjang

Monday, April 14 Leave a Comment


"Menanti Kasih"

Dapat jugak kitaorang jumpa Kak Norz kat pesta buku antarabangsa. Kamera tak bawak, sudahnyer cilok gambar dari blog dia. hehe..

Unik nyer novel ni, url Msjbox.com & Junaidix.net ada kat bahagian penghargaan.. Tak penah terfikir dapat masuk gak dalam novel walaupun tempias sikit tu.. Terima kasih untuk Kak Norz!


160GB external hard disk yang carneyz beli kat PC Fair. Penat gak berjalan mencarik nih.. sekali tengok casing, terus la ader orang kata..

"Nak..! Nak..!"

Nasib baik la masa dia cakap tu tak lompat-lompat sambil tepuk tangan.. hehe.. sabor jer aaa..


Maxis Broadband.. ni kes sebelum citer hard disk. Bendalah ni tak termasuk sikit pun dalam to-do list.. tapi oleh sebab kata-kata manis promoter itu, so kitaorang pun amik keputusan untuk subscribe dalam masa 7 hari (Cool-off period).

Ini semua gara-gara Celcom 3G yang aku ada sekarang macam selalu drop.. kejap connected lepas tu disconnected. Terpaksa la pulak nak kena connect balik.. dulu masa awal-awal setahun yang lepas, masalah ni tak der pulak.. apa nak jadi ngan celcom nih..

Tengok la dalam proses percubaan 7 hari nih, kalo aku rasa ok then aku amik la tapi kalau lebih kurang jer, kensel jer la..

Fakta:
Maxis Broadband - up to 3.6MB - RM128/month - Free modem
Celcom 3G - up to 3.5MB - RM98/month

4 comments »

  • syamsulariff.com said:  

    huhu 160g tu..syam terbeli maxtor one touch 80g je..ok la tu..besar2 buat ape..syam bukan jenis simpan cerita..by the way u dah dapat promosi percuma kat novel tu..next time syam kena tanya kak norz kalau nak masukkan address syam skali mcmana..haha

  • JUNAIDIX said:  

    syam,
    kena rajin dok lawat blog kak norz lar.. aritu dia promo saper nak letak alamat blog dlm novel, taruk jer link kat blog dia.. so dapat lar.. hehe

  • norza said:  

    Junaidix, sungguh gembira dpt jumpa u & carneyz kat BFair tuu. Inilah BFair yg paling akak ingati dlm sejarah! Ramai geng bloggers menceriakan suasana. Terharu sungguh, huhu. Thanks to Msjbox kerana berjaya mengeratkan lagi.. dengan mengadakan xtvt bulanan. Hip Hip Hooray!

  • Shaira Nadiah MJ said:  

    U mobile = 3.7MB RM78/ month :)