Makan-makan di Bagan Lalang, Sepang

Sunday, April 13 Leave a Comment

Lepas habis opis hour, Isteri terchenta pegi ajak makan ke Bagan Lalang.. erk? kat maner itu? sabah ker? hehe..

Then macam biasa pegi amik dia kat opis, then balik rumah dulu. Lepas maghrib, terus bertolak ke Sepang. Dah sampai sepang.. tadaaaa! Ader shai, Retna & Kiki.


Tengah makan semua makanan yang di order..


Kad birthday yang Shai, Kiki & Retna kasi.


Kiki, Carneyz & Retna


Shai kasi towel.. kltower dalam paper bag Menara Alor Star

Kira macam suprise jugak la.. ingatkan makan berdua jer, sekali ader ramai yang dijemput oleh isteri terchenta.. Tima kaseh sumer.. Tima kaseh isteri terchenta.

Jalan nak pegi ke tempat makan ni memang la jauh.. first time pegi konpem terasa sesat. Lepas makan, sampai rumah dalam kul 1am jugak lar..


Sampai jer rumah.. sebok jer kucen nih nak memain.. menjerit-jerit.. panjat sana.. panjat sini.. panjat situ..

6 comments »

  • iEn said:  

    wahahah kucing pon nak sambut besday jugaarrk. bg la big kiss kat diaa wekekek.. pape pon SELAMAT HARI JADI..moga cepat dapaat anak dan cucuuuuu!!! ehehe :D

  • Ted said:  

    happy belated besday bro..bagusnya korang dapat jumpe reramai.isk, dulu sll makan bagan lalang, maklumlah umah bakal mak mentua tak jadi kat sana.hehe.anyway bro, saya ada satu soalan.

    kenapa kucing tu kurus?hehe

  • Carneyz said:  

    Carneyz:

    Menjawab soklan ted --> kucen tu kurus sbb dier ikot tuan dier! Muahaha!

  • JUNAIDIX said:  

    ien,
    tima kaceh.. kucen tu mmg penyebok sikit.. mana kita nak duduk, kat situ dia nak main panjat2..

    ted,
    tima kaseh..

    rumah bakal mak mertua yang dah jadi kat maner lak eh? :P

    btw,
    kucen tu kurus sebab hyperaktif..


    carneyz,
    amboi.. amboi.. :P

  • aria ayumi said:  

    btw, nak wish gak nih... but, sowi ah... dah lambat... huhu. happy belated birthday jun ;) muga murah rezeki, hepi slalu n msjbox terus mantap! eheh