Merajuk Lagi

Friday, December 7 Leave a Comment

Ingat tak lagi pada motor kriss yang aku tolak dulu tu? 2 hari lepas, motor tu masuk bengkel semula sebab bocor! (ader pulak bocor..!)

Tapi sejak dari kena operate tukar coil tu rasanya start minyak hitam tu menitis-nitis ke atas jalan. Memula tak kisah lagi.. tapi lama ke lamaan.. dah makin teruk especially lepas motor tu di hantar untuk mandi ( last mandi setahun lepas kot!)

Maka, kitaorang pun hantar semula masuk bengkel! Satu hari jugak sebab tukang bedah motor tu kasik bukak semua.. kasi cuci semua! fuh! Melayang lagik RM100!

p/s: dugaan.. dugaan..

1 comments »

  • Jie said:  

    Jun, juai kat kedai besi buruk, pakai timabng pun rasa kakjie dpt lebih dr RM 100...

    he he he...ampOnnnn..... datuk nenek anak cucu gurau senda...:D