Template Baru Lagik!

Thursday, May 31 Leave a Comment

haha..

aku dah bosan ngan template shrek tu.. so aku terasa nak tukar la pulak ngan banner gambar aku kawen dulu tuh! ni korang nyer pasal kasik idea kat aku.. maka aku dengan bersungguh-sungguh nya nak potong gambar tuh.. dah.. ini lah hasilnya! yeay!

ekceli aku sendiri pun malas nak tukar2 template nih.. dulu time aku muda-muda.. zaman kegemilangan blogging aku.. selalu jer aku tukar template.. selalu jer aku hapdet blog. kekadang sampai member aku yg kat jb tu tanyer.. "ko tak der keje ker?" hehe

mana tak nyer.. dia masuk pagi lain.. masuk petang dah lain pulek! haha.. time tu trafik kat blog aku memang sungguh impresif.. pernah cecah 5000 visitor sebulan..

tapi.. sejak dah manage Msjbox nih, effort untuk develop blog berkurangan sebab effort aku tertumpu kat Msjbox cenggitu la zaman blogging aku.. content dari blogging aku yang lama tu pun aku dah delete gak.. hehe..

6 comments »

  • WaWa said:  

    aku rasa template sekarang ni just nice. :) lagi sedap pula aku nak membaca blog ko.

  • JUNAIDIX said:  

    wawa,
    ye ke lebih nice :) hehe

  • Amy said:  

    wahhh...gambar tok nang kacakk laa....byk dpt souvenirs dr paris tek?? *wink*

  • WaWa said:  

    btol. mase ko pakai theme shrek3 tu, aku rase rimas. haha. xde mood bace entri ko. lps jenguk 2-3 kali, baru la tergerak nk baca entri. yg ni, aku rase cam best aje..

  • hayad said:  

    yes, i agree wif wawa,hehe

  • JUNAIDIX said:  

    amy,
    hehe.. byk la jugek :p hehe

    wawa,
    rimas eh? :p bley bernapas lagi ke tak? :))

    hayad,
    ko pun rimas gak? :p