My Wife Addicted to..

Sunday, May 13 Leave a Comment

korang penah tak very addicted ngan games yang sempoi2? ala.. game yang main klik2 jer kat pc.. bukan game yang main tembak2 cam kat xbox or ps2..

well ekceli.. sejak 2 3 menjak nih.. wife aku dah addicted semacam jek ngan satu spesis game nih: Diner Dash

game nyer simple jer.. korang handle restoran. kastemer datang, then korang serve kastemer tu sampai la kastemer tu habis makan. senang kan? hehe.. malam tadik.. wife aku main game nih sampai subuh! sungguh ku tak percaya.. :p

citernyer bermula time cuti nak kawen dulu-dulu tu.. kat pc kat rumah ader la sedara dier yang bawak game nih.. then sorang demi sorang adik beradik dier yang compete..


sampai sekarang nih lagi dier masih very addicted.. sampai aku pun terkadang-kadang terjangkit sama.. :p

then entah cemane malam tadik, dia guna laptop aku tapi game tu tak der, then dengan semangat waja, dia search game tu kat internet.. then terjumpa pulek ngan version baru ini!


maka.. tu yang sampai subuh main tu.. sabor jer la ..

so bagi sesapa yang nak merasa addiction games Diner Dash nih, korang ekceli bley download game nih. Utk version 1, free jer tapi ader iklan. untuk version 2 & 3: trial utk 60minit. tapi korang bley sambung semula gak.

so korang try la meng'addicted'kan diri ngan game tuh yer..

Link: Diner Dash

s/t: saiz agak besau.. korang kena sabor gak la nak download!

5 comments »

  • Am said:  

    Jun kalau dah habis 60 minit masa trial tu, macam mana nak sambung ya.

    Am minat juga game yg macam ini

    Thanks

  • JUNAIDIX said:  

    am,
    crack kan ajer :p muahehehehe

  • Am said:  

    dah download games tu tapi dia kata "cannot found dll file" Am pun tak faham

    Nak crack lagi ler tak pandai hehehe

  • JUNAIDIX said:  

    ko try download yg free version with ads tu :D ehehe

  • Jie said:  

    ayorkkk............anak dara kakjie umoQ 8 thn nya game tu...ha ha..

    kakjie men Zumo je.....main katak!