Sneak Peek

Thursday, February 22 Leave a Comment

Dalam proses aku nak start dengan yuran tahunan Msjbox, website Msjbox pun kena berwajah baru jugak. so aku dalam proses mengupdate segala maklumat yang patut..

seperti yang korang lihat dlm gambar kecik tu, menu pun ada lain sikit dari sekarang. font pun besar sikit.

p/s: uploaded very soon ;)

2 comments »

  • fysal said:  

    sekadar cadanganlah, apa kata most popular msjbox diasingkan mengikut kategori2 tertentu, cam contoh..dalam panel control msjbox, kat edit profile tu tambah satu lagi kolum...kolum untuk kategori blog..sama ada fotografi, personal diari, gossip, muzik, video atau info diorang pilih dari kategori tersebut..dan dari sini..most popular msjbox akan diasingkan mengikut kategori yang telah di pilih di dalam profile masing-masing....amacam..susah tak idea aku ni?? :D

  • JUNAIDIX said:  

    fysal,
    ok.. nanti aku fikirkan :)