Msjbox TimeOut

Monday, May 15 Leave a Comment

O
n the way nak pegi Kajang, singgah jap kat bangi. so, time kat stesen bangi, aku tergelak terasa nak guling-guling biler aku tgk sign board nih..



kalo korang baca bebetul, korang perasan tak ada satu ayat "KTM KOMUTER AKAN DILARIKAN DENGAN JADUAL.."

aku memang tak leh tahan dengan ayat tuh! aku tak leh nak imagine cemaner la KTM yang punyer la besar gedabak "dilarikan" mengikut jadual tuh! hehe..

adoi la.. ni mesti kes direct translation la nih.. sabor jer la..

btw, untuk update Msjbox TimeOut - lawat Msjbox.junaidix.com

4 comments »

  • meera said:  

    kehkehkeh baik punya bahasa melayu... Jun baik ko antar kat Dewan Bahasa biar di'bahasa'kan KTM tu oleh Dewan Bahasa... perosak bahasa tul la...

  • Carneyz said:  

    setuju2x! masih gelak guling2 lagi bila imagine camne ktm tu "dilarikan"... :p

  • JUNAIDIX said:  

    meera,
    tu la.. nak wat cemaner.. kalo kasi kat DBP, konpem kecoh satu mesia nih!

    carneyz,
    ntah la.. still fikir lagi cemaner ktm "dilarikan" tu.. :p

  • neeziee said:  

    mmm..patut dicontohi untuk saper2 yang nak melarikan anak dara orang.wat secara berjadual.