Plaza GM, Chow Kit

Sunday, September 6 Leave a Comment

Sebelum ke program berbuka FastBreak 5 di Bora Ombak, aku temankan isteri terchenta dan emaknya untuk ke Plaza GM untuk jenguk-jenguk barangan-barangan yang boleh dibeli dengan harga borong.

erm? nak ikut jalan mana nih??

Plaza GM, ambik gambar sign board parking aja.

kat sini, kalau nak parking, kena naik lift. berapa lama mau tunggu aaa? tapi aku tak parking kat sini sebab nak masuk kat sini pun kena pusing serata alam.

Ni contoh, harga gelang ni RM3.50 satu. tapi kena beli minimum 12. macam tu lah jugak hal nya kat kedai-kedai yang lain. kat sini semua kedai pemborong. bendalah Flip-Flop yang letak atas dashboard kereta tu pun murah, RM3.50 satu, minimum 12 unit.

barang reject? ader jugak eh? so.. kena hati-hari memilih..

finally, bebaik pegang. One Once broken, consider sold!

p/s: untuk gambar-gambar FastBreak 5 di Bora Ombak, sila ke blog my.Msjbox.com

1 comments »

  • *shay* said:  

    bro masuk situ la kan, boleh buat kepala otak runsing kalau berkenankan semua barang yang ada kat situ...