,

Training Mode

Saturday, July 4 Leave a Comment



This month are training season. As you can see in my calendar list, next week is ColdFusion training and a week after that is an entrepreneurship training.

5 comments »

  • topek said:  

    bos, nak tanye skit ni... senang x blaja coldfusion ni?? dgr citernye coldfusion boleh combine dengan java. betul ke??

    **just nak tau sebab topek ambik programming. :)

  • Junaidix said:  

    topek, senang jer nak belajar coldfusion tu. since coldfusion tu dibuat menggunakan java, so memang lah dia sangat compatible :)

  • topek said:  

    dia pakai software sendiri (contoh: adobe coldfusion) ke or pakai dreamweaver yerk??

  • Junaidix said:  

    dreamweaver tu dia nyer ide utk wat programming. coldfusion tu app server dia.

  • topek said:  

    hoho... topek pun x berapa paham sgt. saja jer nak tau & belajar skit2 pasal coldfusion ni. dia pun sebahagian daripada programming jugak kan??