, ,

Advanced ColdFusion Training ala Fast Track

Friday, July 10 Leave a Comment

[ This entry is in Bahasa Melayu ]

Dulu, masa aku time study, memang suka duduk belakang. sebab paling utama nak ngelak dari kena soal-siasat oleh cikgu kat depan. Masa kat U pun lebih kurang sama jugak.

Tapi, time trainig kalau dapat tempat duduk belakang, apa korang akan buat? ambik gambar lah!


sila teruskan menaip sampai abis


taip lagi..



dan teruskan menaip, dah setel taip, boleh try.. kalau ada error salah taip lah tuh! hehe

Nota: korang jangan saspen yer aku letak gambar dari belakang nih! hehe.. cobaan! :P

4 comments »

  • Topek said:  

    coldfusion training ni memang dia bagi coding, pastu kita tinggal taip jer ke??

    **leh topek tau masa taip tu pakai software ape yerk??

  • Topek said:  

    bos, coldfusion ni ada bahan rujukan dalam BM x bos??

  • Junaidix said:  

    rasanya macam tak der.. sumer omputih.. hehe