,

Out of the station

Sunday, April 26 Leave a Comment

ekceli aku kat kerteh sekarang ni sebab since isteri terchenta out-of-the-station minggu nih. so dengan aku pun tompang berkali-kali..

plan minggu ni nak pegi ke pesta buku, tapi sudah nyer dah bertukar arah la pulak. tak dapat nak jumpa penulis-penulis buku yang femos amos tu..

bertolak dari gombak dalam kul 11.30am, then sampai ke hotel awana kijal dalam kul 3 lebih macam tu la.. check-in, then lepak!

korang tonton jer la beberapa keping gambar kat bawah ni yer ;)


picture frame









p/s: aku balik hari ni kot, sampai rumah mesti dah malam

3 comments »

  • Cik Angah said:  

    semoga berbahagia selalu hendaknya..

    amin :)

    meh dtg kuching..:)

  • CT Delima said:  

    seronok nya jalan2 sampai ker sana. CM pernah sampai awana kijal ni dulu.rasa cam nak gi jugak lah..cuti 1st May ni lama kan.berangan dulu sebelum sampai huhuhuhuhu