Baju Msjbox: Dah pun siap print

Monday, March 16 Leave a Comment

Kepada semua warga Msjbox yang telah menempah baju Msjbox, aku ucapkan ribuan terima kasih. Malam esok aku akan pergi ambil kat kedai tu.

Tentatif Baru:
17 Mac - Ambil Baju
18 Mac - sorting untuk pos
19 - 23 Mac - mula pos baju ikut alamat

Harap-harap baju sampai dengan selamat nya yer.

  • Nota 1: Baju akan di pos jika dah buat full payment sahaja. Kalau rasa belum hantar alamat rumah, sila lah berbuat demikian. Kalau tak, lambat la dapat baju.. hehe
  • Nota 2: Untuk ambil sendiri, bayaran penuh boleh dibuat sewaktu ambil baju tersebut.

Tempat Ambil Sendiri:
  • #1: Jom ke Mini Gathering di Melaka pada 28 Mac 2009 2PM, kat depan kota Melaka tu aja.
  • #2: Jemput la datang ke rumah pada Ahad 22 Mac 2009, 2PM-6PM (Tertakluk kepada perubahan)
  • #3: Memang kena datang ambil sendiri jugak sekitar Sri Gombak (Giant). Sms/Call 013-242 8605 (Junaidix) dulu yer. hehe
Design M16: will connect you

by Aie, Malaysia

Untuk hadiah/cenderahati peserta pertandingan, hadiah misteri juga akan di pos mengikut alamat masing-masing. Sila hantar alamat rumah ke junaidix at gmail.com.

Harap maklum.

1 comments »

  • aman said:  

    hoho...
    lepas nie bleh ar meperagakan baju msjbox..
    hehe...