gmail tak boleh access

Tuesday, February 24 Leave a Comment


sejak dari kul 7.15pm tadi aku tak boleh nak login ke gmail. bila aku check kat twitter, banyak orang kata benda sama.. maka sah lah sudah gmail tengah sakit perut tuh.. sabar.. sabar..

Update: dah boleh masuk gmail kul 8.30 tadi. 

3 comments »

  • SangPelangi.com said:  

    Oh, patutlah pagi tadi rasa macam nak tercabut wayar keyboard ni aku nak mengamuk (amarah ni..tak baik..hehe). Tengahari baru cuba lagi sekali, nasib baik boleh. Hihi.

  • Junaidix said:  

    hahaha.. itu la pasal.. ehehe

  • aman said:  

    hehe...
    dia outage dekat 3 jam..