Msjbox T-Shirt 2009: Fun

Friday, January 9 Leave a Comment

Design M11: It's so much fun

by Che Mat, Malaysia
**Nota: Topi tu tak termasuk. Hanya sebagai cadangan sahaja.

2 comments »

  • yOnnA said:  

    saya suka word planet msjbox tu :)

    err tapi yang it's so much fun tu mcm tak sesuai. tu mcm tema nak pegi genting highland je :)

    maybe boleh buat ayat yang bertemakan blogging ke :) so nampakla relatednya msjbox dengan BLOG :D

  • Che Mat said:  

    Yonna.. thks utk komen tu hehe.. sbnrnya CM guna tema "it's so much fun" sebab berkaitan dgn blog juga.. (1) menggunakan msjbox sngat fun sbb functionnya lain dari shoutbox yg lain..(2) rakan komuniti di msgbox sngat fun dan interaktif..(3) tidak seperti shoutbox lain, aktiviti bersama msjbox sngat fun cthnya seperti holiday camp yg CM join baru2 ni..(4) last but not least, CM ada install dua shoutbox di blog CM..satu shoutmix dan satu lagi msjbox..bila dibandingkan mmg msjbox lebih 'hidup' dan lebih 'fun' dan menyuntik lebih semangat utk blog CM... sebab tu CM kata Msjbbox ni so much fun.. itulah rungkaian disebalik slogan yg CM gunakan tu.. :)