melawat pulau pangkor

Wednesday, January 28 Leave a Comment

sememangnya ini adalah satu program terkejut. mula-mula, tak nak kemana-mana time CNY. tapi lepas 2 hari, dah bosan. kebetulan adik-adik semua datang bertandang ke rumah, maka plan terkejut pun dijalankan: pulau pangkor, balik hari!

dari sri gombak, kitaorang bergerak dalam kul 5.30am, berhenti sekejap di kuala selangor untuk solat subuh. then teruskan perjalanan. tiba di lumut dalam jam 9am. beli tiket, sarapan dan naik feri.


amirul (kwn ehsan), ehsan (adik carneyz), roslan (adik aku)


dalam bot untuk ke tempat snorkeling


tempat snorkeling. kat area ini aja ader ikan. dan landak laut juge.

seperti biasa, bila dah sampai ke pulau yang kecik tu untuk snorkeling, kitaorang setup khemah untuk letak barang dan, tido. adik aku tido dalam khemah lepas penat berenang.


we're in pangkor again!

dah penat berenang, kitaorang pun berkemas nak balik dalam kul 5pm. tapi singgah sekejap di sitiawan untuk jumpa ipin. member lama (housemate) kat utm dulu. konon nya sekejap, tapi sampai kul 9pm. nanti aku ceritakan lebih details. hehe


junaidix, carneyz, haziqah, jie, ipin


haziqah, posing lentok baik punya.. anggun gitu!

then dari setiawan, terus bergerak balik ke kl. dan.. telah sesat! adeih.. apa nak jadi.. malam, salah simpang punya pasal.. huhu..

sampai kat rumah dlm 1.30am.

1 comments »

  • chemot said:  

    tula, yg tak plan mesti jadik kan.

    sebijik sungguh muka korang adik beradik.cam photostat. hehehe. ke kombar ni?