,

kenduri aida

Sunday, January 18 Leave a Comment

tahniah untuk aida yang telah selamat menjadi isteri kepada rezza. kira lama jugak la aku kena aida ni dari 1st gathering Msjbox pada tahun 2005. 3 tahun dah tu.


1st gathering (Msjbox TimeOut) kat Maju Junction (klik sini untuk story lama), then main bowling di pertama complex. cuba korang ushar, sapakan muka2 yang korang kenal tu? (klik gambar untuk lihat lebih besar)

ekceli memang nak keluar awal jugak pegi kenduri, tetapi memandangkan aku tido lambat (3pagi) sebab nak siapkan sistem voting untuk pertandingan design t-shirt Msjbox tu, maka harus lah terlajak tido. hehe.

dan, dekat nak pukul 3pm, kami pun sampai.


bergambar dulu sebelum makan.


paper bag untuk guest. dan bunga telur juge.


ni khemah pengantin. kat depan rumah aja.


siap ader banner lagi.

semoga aida dan rezza murah rezeki, panjang umur.. berbahagia selalu.

1 comments »

  • aman said:  

    wah...selamat pengantin baru.. ;)