Yang pelik tapi benar

Wednesday, November 12 Leave a Comment

Semasa berjalan-jalan di salah sebuah gerai menjual baju di kajang, aku ter-impresif sekejap dengan design-design baju yang diaorang jual..


anda suka memancing? lain macam jer umpan dier tuh!


erm.. *censored*


yang pasti, "cap ayam" memang betul-betul wujud! biasa cap ayam ni untuk beritahu barang tu memang cokia lar.. sekali dah jadi brand la pulak.

P/s: ingat nak beli baju cap ayam, tapi tak jadi. hehe

7 comments »

  • enchek camera said:  

    sy ade gak baju cm tu
    yg
    MANY POSITION OF..bla bla bla
    HIHI

  • chemot said:  

    sy juai baju2 design camtuh nanti (bkn yg 888 position la).nt jgn lupa belik.eheheh

  • Am said:  

    Am banyak jumpa tapi tak berani nak pakai, setakat beli lepas tu simpan baik tak payah, membazir sahaja

    Ps: patutlah ada masuk sekali tu blog dah tak ada, rupanya dah berpindah ingat dah berhenti berblog hehehe

  • Akram said:  

    bro jun, kat mana ek kedai tu? sape2 ada juai tshirt camni online bleh la share url.

  • Junaidix said:  

    akram,
    kedai tu kat depan satay kajang nun di kajang. hehe

  • shay said:  

    huhuhu... kita pun tak sanggup nak pakai baju macam tu... tgk je boleh la... hehehhe...