AirAsia: RM499 to London

Tuesday, November 25 Leave a Comment





ekcited sudah aku tengok promo fly ke london nih. mari kita cuba untuk berpura-pura nak pegi london. berapakah harga sebenarnya.


woah! 2 orang pegi balik.. 3k.. fuyoooo! kalo naik MAS, mau 5k seorang pegi balik! dasat wei.. nak pegi..! nak pegi..! huhu..

p/s: sampai london, nak tido maner eh? duit dah abes beli tiket.

9 comments »

  • Junaidix said:  

    dong,
    lama lagi ke kat london? hehe.. kena kumpul duit.. tawon depan la kot :P

  • romzi seli said:  

    wowowow.... murah nya.... mok tanggar lah.... kejap... kalik ada minggu depan pun. boleh aku mbak bini aku... hahahha

  • romzi seli said:  

    ops... baruk aku pasan, yang airport di london, bukan di Heathrow... kira jauh juak lah mok ke London kalau dari Stansted ya... huhuhu... tapi murha punya pasal, ok ajak aku rasa...

    tapi kan jun, kalau kita malaysian tok, boleh try tanggar emerates atau brunei airlines. kekarang sidak berik fare murah untuk malaysian passport holder. Dolok aku pernah ke UK pakei brunei airlines, cost nya dalam 2K lebih ajak. Duit RM.

  • Cik Zura said:  

    hah! aku selalu wat pura2 camtuh..hahahahahha.. aku ingat aku soang jer camtuh upenyer ader lagikkkk..ha ha ha best...best

  • Junaidix said:  

    romzi,
    nya start flight bulan 3 tahun 2009. lambat gik. tapi sidak dah jual tiket dah.. advance sales lah kira.

    airport nya rah stanted. kira lcct sidaknya la kali. hehe

    cik zura,
    hehe.. kena lah berpura-pura nak pegi w/pun tak der duit sebanyak itu lagik :p

  • princesslavender3 said:  

    jun! aku vote msjbox g london.. ko setuju kah???! hahaha!

    tempat tinggal kita pk kemudian. kita g berjalan je 24 jam xyah tdo-tdo! g tmpt jauh2 apa brg tdo je kn.. da save otel.. alaaa dorang sure x kisah kn.. kata melancong.. bwk khemah apa ada hal..

    giler planning nih.. hakhak! semangat weh semangat!

  • shiemz said:  

    hns..niat ade...mcm hang kire ok la duit hbs beli tiket..mcm aku nie maybe hbs duit beli baju panas jer kot.. tiket x beli lagik..huhuhuh

  • JHaZKiTaRo said:  

    hahaha.. pegi jun, jgn tak pegi.. peluang camni bukan senang nak grab.. hihi.. murah sgt sebenarnye berbanding MAS yg cekik darah tu.. kat london nanti boleh je ko apply tido kat Msia Hall. Murah..