,

Pada suatu pagi Deepavali

Monday, October 27 Leave a Comment

Pagi tadi aku ngan Carneyz pegi main badminton di tasek titiwangsa. Dah penat, then kitaorang pun pegi jenjalan. Then singgah sebentar disini.


Tandas awam "Hi-Tech". Masukkan duit di slot yang disediakan.


Sila pastikan segala "urusan" anda setel dalam masa 15minit! Jika tidak, pintu akan terbuka secara automatik selepas tamat 15 minit!

Then dalam perjalanan pulang, tetiber aja si Retna sms ajak pegi open house kat rumah si Azlie. Maka yang menjawab haruslah si carneyz :) Aku suruh mesej tanyer kul brp nak pegi, tapi dia lak mesej nak singgah kejap lagik! Harus la tuan nyer rumah terus melompat dari katil dan bergegas ke bilik mandi! hehe..


Setiba di tempat kejadian, sempat lagik la berposing-posing..

Then kitaorang pun pegi breakfast kat kedai mamak. hehe.. ikuti episod seterusnya di channel selebriti blog Retna yer. [ Klik sini ]

P/s: Erm.. hentam sajalah! Sorry la Ret, pepagi bute dah menerjah!

2 comments »

  • Nad said:  

    Gilaaa keji toilet ade timer cam tu!! Hok! Kalau tak sempat 15 minit.. ish. ish. ish...

  • JUNAIDIX said:  

    nad,
    hehe.. "hi-tech" sangat kot! hehe