Msjbox FastBreak

Monday, September 22 Leave a Comment


Dari kiri: Skru, Shai, Ako, Bondarock, kawan Sahrulia, Carneyz, Azkam, Nurul, Hayad. Missing: Sahrulia, Wife Skru, Aqil.

Tamat lah sudah program FastBreak 4 yang pihak RAPAT Event anjurkan. Laporan program tersebut boleh di baca di blog RAPAT.

Selang sehari, FastBreak bahagian selatan juga telah berlansung dengan jayanya. Dianjurkan oleh Kasawari. Minggu depan, FastBreak Utara akan berlansung. Dianjurkan oleh Fysal & the gang kat utara.

Well, program FastBreak di Naili menampilkan Sahrulia yang aku ingatkan dia sajer acah nak datang sebab dia kat kat seberang laut tu.. tetapi jadi special guest la pulak. Tak datang sorang, berdua lebeh baiks! Impresif.. ;)

Btw, aku nak ucapkan tahniah la kat Shai sebab berjaya anjurkan program ni buat ke-4 kali nya.

P/s: Aku mintak maaf kat korang semua sebab cepat sangat balik Sabtu lepas. Carneyz tak berapa nak sihat sebab ada membawa budak. hehe. Boleh pegi baca kat blog dia.

3 comments »

  • romzi seli said:  

    sorry lah jun, aku sik datang sungkei korang ya, ada event ngan miak utmkl lok.... mungkin ada hari lain kelak kah.... mun sik sungkei, raya kah...

  • JHaZKiTaRo said:  

    waaa.. bestnye bukak pose same2.. nak join gak.. huhuhu

  • JUNAIDIX said:  

    romzi,
    ooh.. mbiak utmkl pun ada juak polah sungkei kah? hehe

    jhaz,
    nak join? tawon depan lar.. tak pun pegi yang kat Utara tu :)