Install Wordpress on Resin/Railo Server problem!

Wednesday, September 17 Leave a Comment



Ekceli aku dalam proses belajar nak install Wordpress kat server Railo/Resin nih. Cuma masalah nyer, tiap kali aku nak install problem tu datang! aduh.. bikin sakit kepala! Dalam 2-3 jam jugak la aku try nak setelkan, dan akhirnya.. fail juge! huhu..

P/s:
Penat dah kepala nih..

3 comments »

  • maelzx said:  

    akan ku tunggu sehingga kamu berjaya menginstall ye .. jangan stall. hehe. pebender server tu wei? xpernah dengar ... (tngah cari kat google)

  • JUNAIDIX said:  

    maelzx,
    server tu ekceli membolehkan kira running PHP kat Java :)

  • maelzx said:  

    whats the point running php in java ?? bukan ke lagi berat ke ? huhu. ade website utk server tu ke ? mintak kongsikan sbb tak jumpa guna google (mungkin tidak terer ye aku ini guna google)