Blogger Dashboard

Friday, August 15 Leave a Comment



Saspen sekejap aku login dalam Blogger tadik tengok Dashboard yang baru! Nice.. nampak kemas dan ok la sikit dari yang lama tu :) hehe

p/s:
Kemas pun, still layout blog aku tak kemas-kemas lagik.. huahehehe

2 comments »

  • Reez said:  

    Ermm...

    Blogger pun tau nak tukar Dashboard layout... Ini, dah berzaman tak tukar2...

    Lariiiiikkkkk... Ya ampunz, ngusik pepagi bute ni...

    Alah Jun, layout ko ni dah OK.. Tak payah tukar pun takpe... Bukan buruk sangat pun... OK pe..

    :D

  • rosevsky said:  

    aaah..terperanjat gak..tpi ok lah..tak lah bosan sgt asyik tu..tp bab nak buat layout sendiri ni yang paling malas sekali.