Meja

Thursday, May 8 Leave a Comment



Ekceli masih belum mood nak update pasal trip ke KK lagik sebab gambar belum upload ke picasa.. hehe..

tapi apa pun, malam tadik aku dah beli meja baru untuk aku wat keja-keja programming, stady untuk certification exam, surf internet.. dan sebagai nyer lah.. tempat makan pun boleh gak..

dah penat duk bersila atas lantai sambil mengadap komputer.. so nak ubah angin sikit sebab rasanyer dah banyak benda-benda yang pending.. adeih la..

tapi yang sedih nyer tak dapat nak beli meja "L" shape sebab mahal sangat dan bajet out of range.. huhu.. kumpul duit lagik la cenggini..

3 comments »

  • yatt said:  

    mornin jun.. cam comel je meja ni.. beli kat mana? aku pun tgh carik meja study nih..

  • echah_syed said:  

    beli t-shirt L size jek..rm5 sehelai :p

  • JUNAIDIX said:  

    yatt,
    beli kat giant jer aaa...

    echah,
    kalo t-shirt, leh wat lapik meja aar.. hehe