Msjbox : Yuran Tahunan

Tuesday, March 27 Leave a Comment

Maka.. dengan rasmi lah sudah Msjbox akan start mengaktifkan Yuran Tahunan bermula 1 April 2007.

Banyak perkara yang tertangguh sebab ruang masa untuk develop sistem yang nak digunakan bagi simpan rekod pembayaran amat terhad. bz katerkan..

dalam pada tu jugak, byk features baru Msjbox masih belum dapat di implement. aku kena carik masa yang saswai. baru dpt feel buat koding nih ;)

aku tak tau la orang lain, tapi tiap kali aku nak wat koding Msjbox.. mood kena best. so time tu la aku bley buat keja2 mengkoding dengan begitu jayanya. error pun minimum.


Simplest thought:
bagi pengguna dan peminat Msjbox sekalian, kalo korang bayar Yuran Tahunan sebelum 30 April 2007, tempoh aktif 7 bulan percuma akan dikreditkan. so expired date jadi Dis 2008. lepas jer 30 April, ader jugak.. tp 4 bulan jer sehingga 31 Mei 2007. lepas dari pada tu.. dah tak der dah. normal jer.

2 comments »

  • aria ayumi said:  

    erk, asenya maybe diya bayar after 30 Apr.. psl akhir bln 4 ni, dh msk final exam... ape maksud pas 31mei dh xde.. normal.. normal means?

  • JUNAIDIX said:  

    lepas 31 mei, kalo byr utk setahun.. dpt setahun jer :D tak dapat 7 or 4 bulan percuma tu ;)