Kenape?

Wednesday, June 28 Leave a Comment

kalo korang perasan, memula dulu lepas aku edit template blog nih, sumer ok. best. impresif. dan marveles juge!

tapi dah sejak 2 3 menjak nih, aku tak puas ati gak la ngan aku nyer "EVENT/ACTIVITY" tuh! grrrrrrrrr..

kenape? why?

p/s: nak kena wat satu skrip untuk event/activity pulak la replace yang dah rosak itu!

2 comments »

  • ikoko said:  

    ko buang je la DNW tu.. mungkin user makin ramai, jadi.. dah kena suspended kot.. ntah ar.. ataupun tuannya dah berhentikan perkhidmatan percuma tu.. biasala.. mende free, takde apa yang kita akan puas hati.. sedangkan mende yang berbayar pun kita akan hangin skali skala.. lagikan yang free nie.. :)

  • JUNAIDIX said:  

    ikoko,
    tu la.. nak marah pun tak guner.. lain la kalo yg berbayar.. :D