Menara TM: Tangga Kecemasan!

Tuesday, December 13 Leave a Comment

Hari ini dalam sejarah lagi..

Buat kali ke-2 nyer aku dah merasa cemane turun tangga dari bangunan tinggi! Dengan tak semena-mena loceng kat sini berbunyi and terus ada announcement kata ader "kecemasan di bangunan". So kena evacuate bangunan! Turun tangga!

Adoi la.. penat giler..! turun la tangga dari tingkat 43. kalo korang nak tau tingkat 43 tu kat maner, korang tgk la gambar tu.. dekat2 kat puncak menara tu!

tak sampai bawah lagi lutut dah gigil! smp jer kat bawah terus rasa nak baring atas tilam yang empuk jer rasa.. huhu.. sadis tul la.. konpem seminggu kaki terasa keras ni..

Dulu time KL tak der letrik, pun kena turun bangunan gak. tp dari tingkat 20 jer.. adei la jugak! huhu..

p/s: cam nak keja tingkat yg rendah la..

4 comments »

  • Carneyz said:  

    ala.. kesiannyer dier :( nak baring kat tilam yg empuk? ;)

  • romzi seli said:  

    kesian... sik hal... keja di klcc jak... tingkat 88...

  • JUNAIDIX said:  

    carneyz,
    a'ah... nang jak maok baring di tilam yg empuk! :D hehe..

    romzi,
    ya lagik dasat ya.. smp kat dibah, terus leput! huhu..

  • SHIEM said:  

    alololooo....sian bebenor aku dgr ceghita tragis hang nieh..... aku Pong penah merasa gak woi.. mase keje tM dulu... tp tingkat 20 gak.. alaaa... aku penah kena ngan mamat nama junaidix... ingat x? thehehehhe