Putrajaya: Kenduri Rafizi

Monday, November 21 Leave a Comment







Kat atas tu gambar sumer aktiviti yang sempat aku ambik sempena majlis kahwen member sama tempat belajar dulu. Majlis ni buat kat Dewan Kejiranan Precint 16 Putrajaya.

Ada sesetengah gambar yg aku ambik tak berapa clear, ader pulak yang terlebih clear.. :P tak per la..

p/s: klik gambar untuk lihat lebih besar.

3 comments »

  • AiShaH said:  

    Jun, aku da gambarlagi sikit, kalau ko perlu, aku boleh bg.....

  • byha said:  

    aku nak sgt pegi... tp takde kawan... lg pun aku x reti area putrajaya... sedih... x dpt tgk kawan aku kawin...

  • JUNAIDIX said:  

    aishah,
    ader lagi ka? meh la email kat aku. nanti aku letak kat sini gak :D

    byha,
    ler.. kesian nyer ko.. huhu.. aku aritu pun sebab tompang orang gak pegi.. kalo tak konpem tak sampai gak.. hehe